Om oss

Om oss

Opal Städservice är ett auktoriserat familjeföretag som fick sin start i början på 70-talet. Det som började med fönsterputs har idag växt till att omfatta alla typer av städning. Allt från hemstädning och flyttstädning till industristäd och byggstäd utföres. Att vi är relativt små gör att vi har mer tid att använda för att vårda våra kundkontakter, detta är en av förklaringarna till att många kunder stannar kvar hos oss i så många år.

Vi värnar om miljön och vår personal och använder därför så långt vi kan miljövänliga städkemikalier samt ergonomiskt riktiga städmetoder.

De städkemikalier och städredskap vi använder är ISO 2001 certifierade. Företaget självt är ännu för litet för att själv vara ISO 2001 certifierat. Men vi har ändå frivilligt anpassad hos efter kraven och är certifierade efter annan standard, t.ex. Almegas (Svenskt näringslivs) standard för seriöst företagande och personalvård. (Delägarnr: 02 663 12).

Givetvis är AMF försäkringar tecknade via FORA. (Försäkringsnr: 764 4180).

Företagsförsäkring till skydd för egendom samt för tredje person är tecknat hos Länsförsäkringar. (Försäkringsnr: 6004439*02). Extra olycksfallsförsäkringar för de anställda är tecknade hos samma bolag.

Det är tryggt att jobba med oss!

 

Bildgalleri

Start typing and press Enter to search