Våra tjänster

Våra tjänster

Privatstädning

Vi erbjuder flexibilitet och skräddarsydda lösningar så att allt ska passa efter kundens behov. Vare sig det handlar om en normal hemstädning till att klippa gräs eller sanera så kan man lita på att vi kommer att ta ansvar hela vägen från jobbets början tills det avslutats med en nöjd kund. Självklart kan man också använda sig utav RUT

Företagsstädning

Vi tillhandahåller även våra tjänster till företag där vi gemensamt med kunden ordnar det som dom vill ha hjälp med. Listan kan göras lång på vad kunden har för önskemål: Vill man ha städat under speciella tider på dygnet? Vill man ha hjälp med att hämta mat till de anställdas raster? Vill man ha storstädat inför speciella tillfällen? Vi ordnar detta.

Fönsterputs

Efter nästan 40 år av fönsterputs så har vi träffat på alla möjliga och ibland omöjliga fönster. Vi ordnar din fönsterputs vare sig det handlar om en 2 rummare på tionde våningen eller en enplansvilla på slätten. Våra fönsterputsare har också giltiga liftkort så höga höjder är inga problem.

Vi kan också erbjuda abonnemang där vi efter överenskommelse regelbundet putsar era fönster utan att ni varje gång behöver ringa efter oss.

Städning

Ska du flytta? Många drar sig för att utföra flyttstädning då alla vet hur jobbig den kan vara.Har den första vårsolen visat att dina fönster har blivit allt annat än vackra efter en lång vinter?Ska du iväg på semester och vill ha hjälp med att hålla gräsmattan i ordning?Har du en vän/familjemedlem som du tycker kan få lite ledigt från att städa?

Detta och mycket mer hjälper vi gärna till med.

Start typing and press Enter to search